Η "BH Company" ιδρύθηκε το 2012. Η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή από και προς όλο τον κόσμο υψηλής ποιότητας προϊόντων (Μπαχαρικά, Βότανα, Superfoods, Δημητριακών-χωρίς γλουτένη, Αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη (Osmotic Dry), Αποξηραμένα μανιτάρια  και άλλα υγιεινά τρόφιμα).

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2012– κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει σύγχρονους χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες έμπνευση και ενημέρωση σε ολους τους τομείς της διατροφης.

Όμως, και στο E-SHOP της εταιρειας μας, οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες. Οι φίλοι του internet μπορούν να σερφάρουν δωρεάν και να ενημερωθουν για καθε νεο προιον και την χρησιμοτητα του στην διατροφη του ανθρωπου. Ολα τα προιοντα μας ειναι φυτικης προελευσης και συνοδευονται αναλογα απο εγγραφες πιστοποιησεις για την προελευση και χρησιμοτητα τους.

Αυτή είναι η μαγεία της ΒΙΟ-HRISI: Ένας προορισμός όπου κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, να ενημερωθεί ή απλώς να περάσει υπεροχες γευσεις στην διατροφη του.

Παρά την επιτυχία της εταιρείας μας, παραμένουν τα πόδια σταθερά στο έδαφος και η ηθική μας ειναι παντα ισχυρή. Εμείς επικεντρώνωμαστε παντα προσφέροντας τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές. Πιστεύουμε στη σημασία των βιολογικών-φυσικων προϊόντων και κάνουμε ότι μπορουμε να τρέξει την εταιρεία ως ηθικά και φιλικά προς το περιβάλλον όπως είναι δυνατόν.

Η ΒΙΟ-ΗRISI μεγαλωσε από την ανάγκη για μια υψηλή ποιοτητα που θα ήταν προσιτή και προσβάσιμη σε όλους, και αυτό εξακολουθεί να είναι η προτεραιότητά μας. Επιθυμία μας είναι να μοιραστούν τα πολλά οφέλη που ζήσαμε με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Συμπεριλαμβανομένων αυξημένη ζωτικότητα, λιγότερα κρυολογήματα, ταχεία ανάρρωση, υγιές πεπτικό σύστημα, σαφέστερο δέρμα και λιγότερη όρεξη για ανθυγιεινά τρόφιμα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μετά από όλα υγεία είναι πλούτος, όπως η παλιά παροιμία!